Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Ok

Rengøring og ejendomsservice

– Det klarer Arbejdshesten

25

Rengøringsfirma

Hos rengøringsfirmaet Arbejdshesten klarer vi stort set alle former for rengøring. Hvad enten det er almindelig hverdagsrengøring for private eller erhverv, flytterengøring, håndværkerrengøring, tæpperens, rydning af dødsbo, større hovedrengøringer eller lign. så klarer vi effektivt opgaven.

Rengøringsfirmaet Arbejdshesten ligger nær Svendborg og dækker hele Sydfyn. Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på rengøring, så ring enten til os på telefon 62 24 40 39 eller benyt nedenstående kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Bliv kontaktet af en konsulent

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Professionelt rengøringsfirma nær Svendborg

Arbejdshesten er et professionelt rengøringsfirma beliggende i Vester Skerninge nær Svendborg. Arbejdshesten startede som rengøringsfirma, og har siden udviklet sig til at kunne beskæftige 12-14 medarbejdere. Ud over erhvervs- og privatrengøring tilbyder vi også en lang række andre ydelser - såsom malerarbejder, hækklipning, ejendomsservice m.v.

Rengøringsselskab siden 1993

Med over 20 års erfaring er Arbejdshesten et stabilt og erfarent rengøringsselskab, som kender branchen og kunderne. Vi er et respekteret rengøringsselskab, som gennem årene har opbygget en stor og loyal gruppe af tilfredse kunder.

Rengøring Svendborg og omegn

Fra Sydfyn nær Svendborg kører vi ud og hjælper vores mange kunder med både stort og småt inden for rengøring og vedligeholdelse.

Bestil dit rengøringsfirma her

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud på din rengøringsopgave. Vi er dog nødt til at vide lidt mere om din specifikke rengøringsopgave, så ring til 62 24 40 39 og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan også bestille dit rengøringsfirma ved at benytte ovenstående kontaktformular. Skriv dit navn, hvordan du vil kontaktes og gerne lidt om din opgave. Så vender vi tilbage til dig snarest.