Arbejdshesten

Rengøring og ejendomsservice – det klarer Arbejdshesten

Få et tilbud

Arbejdshesten Aps 25 års jubilæum
Arbejdshesten Aps 25 års jubilæum

Rengøringsfirma

Hos rengøringsfirmaet Arbejdshesten klarer vi stort set alle former for rengøring. Hvad enten det er almindelig hverdagsrengøring for private eller erhverv, flytterengøring, håndværkerrengøring, tæpperens, rydning af dødsbo, større hovedrengøringer eller lign. så klarer vi effektivt opgaven.

Rengøringsfirmaet Arbejdshesten ligger nær Svendborg og dækker hele Sydfyn. Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på rengøring, så ring enten til os på telefon 62 24 40 39 eller benyt nedenstående kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Bliv kontaktet af en konsulent

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Professionelt rengøringsfirma nær Svendborg

Arbejdshesten ApS er et professionelt rengøringsfirma beliggende i Vester Skerninge nær Svendborg. Arbejdshesten startede som rengøringsfirma, og har siden udviklet sig til at kunne beskæftige 12-14 medarbejdere. Ud over rengøring tilbyder vi også en lang række andre opgaver.

Rengøringsselskab siden 1993

Med over 20 års erfaring er Arbejdshesten ApS et stabilt og erfarent rengøringsselskab, som kender branchen og kunderne. Vi er et respekteret rengøringsselskab, som gennem årene har opbygget en stor og loyal gruppe af tilfredse kunder. Fra Sydfyn nær Svendborg kører vi ud og hjælper vores mange kunder med både stort og småt.

Bestil dit rengøringsfirma her

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud på din rengøringsopgave. Vi er dog nødt til at vide lidt mere om din specifikke rengøringsopgave, så ring til 62 24 40 39 og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan også bestille dit rengøringsfirma ved at benytte ovenstående kontaktformular. Skriv dit navn, hvordan du vil kontaktes og gerne lidt om din opgave. Så vender vi tilbage til dig snarest.

Arbejdshesten logo

Gennem de sidste 25 år har Arbejdshesten serviceret kunder inden for det offentlige, det private og erhvervslivet. Vi forstår hvad der skal til for et godt samarbejde! Her overholdes aftaler og tider.

Telefon 62 24 40 39

Telefontid

Mandag til Torsdag 8:00 - 16:00
Fredag 8:00 - 14:00
BoligJobordningen logo

BoligJobordningen

Det såkaldte håndværkerfradrag er videreført under navnet BoligJobordningen. Benyt det ved både reparationer, rengøring og vedligeholdelse.

Læs om reglerne her
håndværkergaranti logo

Vi dækker

sydfyn

Svendborg og sydfyn

Facebook

Arbejdshesten.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK