Arbejdshesten

Rengøring og ejendomsservice – det klarer Arbejdshesten

Få et tilbud

Arbejdshesten Aps 25 års jubilæum
Arbejdshesten Aps 25 års jubilæum

Privat rengøring

Arbejdshesten er en sikker samarbejdspartner når det kommer til privat rengøring i og omkring Svendborg. Vi klarer hverdagsrengøringen såvel som de mere specielle rengøringsopgaver såsom større hovedrengøringer, rydning efter dødsbo, rengøring efter flytning, rengøring efter håndværkere, tæpperens og meget mere.

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 62 24 40 39 hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på privat rengøring. Du kan også benytte kontaktformularen herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt med et godt tilbud på privat rengøring.

Bliv kontaktet af en konsulent

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Vi tilbyder privat rengøring omkring Svendborg

Arbejdshesten ApS ligger i Vester Skerninge på Fyn, nær Svendborg. Det er herfra vi kører ud til vores mange private kunder og hjælper med rengøringen. Arbejdshesten tilbyder en lang række services, men startede med fokus på netop rengøring. Denne kerneydelse kan vores mange private kunder mærke i form af kompetente fagfolk, som lægger stor vægt på den gode service og naturligvis en effektiv rengøring.

Effektiv rengøring siden 1993

Vi har gennem de sidste 20 år tilbudt privat rengøring til vores mange kunder, som primært ligger i og omkring Svendborg.

Med over 20 års erfaring er Arbejdshesten ApS et stabilt og erfarent rengøringsselskab, som kender branchen og kunderne. Vi er et respekteret rengøringsselskab, som gennem årene har opbygget en stor og loyal gruppe af tilfredse kunder. Fra Sydfyn nær Svendborg kører vi ud og hjælper vores mange kunder med både stort og småt.

Bestil privat rengøring her

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud på din rengøringsopgave. Vi er dog nødt til at vide lidt mere om din specifikke rengøringsopgave, så ring til 62 24 40 39 og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan også bestille dit rengøringsfirma ved at benytte ovenstående kontaktformular. Skriv dit navn, hvordan du vil kontaktes og gerne lidt om din opgave. Så vender vi tilbage til dig snarest.

Arbejdshesten logo

Gennem de sidste 25 år har Arbejdshesten serviceret kunder inden for det offentlige, det private og erhvervslivet. Vi forstår hvad der skal til for et godt samarbejde! Her overholdes aftaler og tider.

Telefon 62 24 40 39

Telefontid

Mandag til Torsdag 8:00 - 16:00
Fredag 8:00 - 14:00
BoligJobordningen logo

BoligJobordningen

Det såkaldte håndværkerfradrag er videreført under navnet BoligJobordningen. Benyt det ved både reparationer, rengøring og vedligeholdelse.

Læs om reglerne her
håndværkergaranti logo

Vi dækker

sydfyn

Svendborg og sydfyn

Facebook

Arbejdshesten.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK