Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Ok

Rengøring og ejendomsservice

– Det klarer Arbejdshesten

25

Arbejdshesten - om os

Arbejdshesten grundlagdes i 1993 af Anette Holm Kristensen som et enkeltmandsfirma med rengøring som speciale. Idag er vi vokset til en solid virksomhed med 14 ansatte, og tilbyder en bred vifte af løsninger på serviceopgaver både til private og erhverv.

Vores mål

  • At have en arbejdsplads man kan være stolt af at være en del af.
  • At man som kunde får et firma som yder en god og fleksibel service.

Derfor skal du vælge os

Mange års erfaring, effektivitet, stor tilfredshed og tillid blandt vores kunder, er blot nogle af argumenterne for at du skal vælge os til at løse dine serviceopgaver.

Vi yder en god og fleksibel service på hele sydfyn og tilstræber at det altid er den samme medarbejder der udfører opgaven. Lad Arbejdshesten tage sig af de kedelige og tidkrævende opgaver både i hus og have, så du kan lave det du har lyst til - med god samvittighed.

Når du har lavet en serviceaftale med os, kan du altid være sikker på at arbejdet bliver udført i den kvalitet og til den tid vi har aftalt. Du kan altid lave ændre aftalen, så den til enhver tid passer til dine behov, og vi tager gerne hensyn til mindre ændringer undervejs. F.eks. ferie, ekstra hovedrengøring o.lign.

Vi dækker alle områder indenfor ejendomsservice, haveservice, rengøringsservice og erhverv og til større opgaver har vi eksterne samarbejdspartnere, så vi kan løse næsten alle opgaver.

Ring på 62 24 40 39 eller benyt nedenstående kontaktformular og lad os give dig et tilbud på løsning af dine opgaver.

Bliv kontaktet af en konsulent

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.