Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Ok

Rengøring og ejendomsservice

– Det klarer Arbejdshesten

25

Malerarbejde

Vi sætter en ære i at levere et flot stykke malerarbejde, som vi kan være stolte af. Dette sikrer det gode håndværk og at vores mange kunder altid er tilfredse med vores arbejde. Det er meget vigtigt for os, da vi forstår det vigtige forhold mellem vores kunder og os.

Skal du have udført en maleropgave er Arbejdshesten det rette valg. Vi udfører mange maleropgaver specielt i området omkring Svendborg på Sydfyn.

Bliv kontaktet af en konsulent

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Mere end bare malerarbejde

Hos Arbejdshesten kan vi klare de fleste opgaver. Skal du have hjælp til malerarbejde, eksempelvis i forbindelse med renovering eller istandsættelse, så kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig ud over den enkelte maleropgave.

Mange tilfredse kunder i Svendborg og omegn

Vi startede tilbage i 1993 og har siden da haft fokus på at opbygge vores gode kunderelationer. Vi vil gerne opfattes som et naturligt valg, når du skal have lavet malerarbejde. Vi dækker hele området omkring Svendborg og omegn. Kontakt os gerne og hør mere om mulighederne for hvordan vi kan hjælpe dig.

Få et uforpligtende tilbud

Prisen på malerarbejde kommer naturligvis an på den enkelte opgave. Vi kan derfor ikke skrive en pris her. Men hvis du kontakter os og fortæller om hvad du skal have lavet, kan vi hurtigt give dig et uforpligtende tilbud. Ring til os på 62 24 40 39 eller benyt kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.