Arbejdshesten

Rengøring og ejendomsservice – det klarer Arbejdshesten

Få et tilbud

Arbejdshesten Aps 25 års jubilæum
Arbejdshesten Aps 25 års jubilæum

Malerarbejde

Vi sætter en ære i at levere et flot stykke malerarbejde, som vi kan være stolte af. Dette sikrer det gode håndværk og at vores mange kunder altid er tilfredse med vores arbejde. Det er meget vigtigt for os, da vi forstår det vigtige forhold mellem vores kunder og os.

Skal du have udført malerarbejde er Arbejdshesten det rette valg. Vi udfører meget malerarbejde specielt i området omkring Svendborg på Sydfyn.

Bliv kontaktet af en konsulent

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Mere end bare malerarbejde

Hos Arbejdshesten kan vi klare de fleste opgaver. Skal du have hjælp til malerarbejde, eksempelvis i forbindelse med renovering eller istandsættelse, så kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig ud over det enkelte stykke malerarbejde.

Mange tilfredse kunder i Svendborg og omegn

Vi startede tilbage i 1993 og har siden da haft fokus på at opbygge vores gode kunderelationer. Vi vil gerne opfattes som et naturligt valg, når du skal have lavet malerarbejde. Vi dækker hele området omkring Svendborg og omegn. Kontakt os gerne og hør mere om mulighederne for malerarbejdet.

Bestil malerarbejde til Svendborg og omegn

Prisen på malerarbejde kommer naturligvis an på den enkelte opgave. Vi kan derfor ikke skrive en pris her. Men hvis du kontakter os og fortæller om hvad du skal have lavet, kan vi hurtigt give dig et uforpligtende tilbud på malerarbejdet. Ring til os på telefon 62 24 40 39 eller benyt kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Arbejdshesten logo

Gennem de sidste 25 år har Arbejdshesten serviceret kunder inden for det offentlige, det private og erhvervslivet. Vi forstår hvad der skal til for et godt samarbejde! Her overholdes aftaler og tider.

Telefon 62 24 40 39

Telefontid

Mandag til Torsdag 8:00 - 16:00
Fredag 8:00 - 14:00
BoligJobordningen logo

BoligJobordningen

Det såkaldte håndværkerfradrag er videreført under navnet BoligJobordningen. Benyt det ved både reparationer, rengøring og vedligeholdelse.

Læs om reglerne her
håndværkergaranti logo

Vi dækker

sydfyn

Svendborg og sydfyn

Facebook

Arbejdshesten.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK