Arbejdshesten

Rengøring og ejendomsservice – det klarer Arbejdshesten

Få et tilbud

Arbejdshesten Aps 25 års jubilæum
Arbejdshesten Aps 25 års jubilæum

Erhvervsrengøring

Arbejdshesten ApS tilbyder erhvervs- og kontorrengøring for en lang række af erhvervskunder, primært i området omkring Svendborg på Sydfyn.

Vi tilbyder alle former for erhvervsrengøring, herunder kontor- og kantinerengøring, lagerrengøring, rengøring af toilet og badefaciliteter, vask af gulve, vinduespolering mv.

Bliv kontaktet af en konsulent

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Lokal virksomhed ved Svendborg

Arbejdshesten er en erfaren aktør på markedet. Det startede tilbage i 1993 som et enkeltmandsfirma, primært med rengøring som speciale. Der er sket meget siden dengang og Arbejdshesten beskæftiger nu 14 medarbejdere og tilbyder alt fra snerydning til erhvervsrengøring. Hoveddelen af vores kunder findes i området omkring Svendborg, hvor vi holder til.

Professionel erhvervs- og kontorrengøring

Et samarbejde om erhvervs- og kontorrengøringen med Arbejdshesten er et samarbejde, hvor du som kunde sættes i fokus. Vi er meget fleksible og sørger for altid at levere et resultat vi kan stå ved. Vores mange tilfredse kunder er vores bedste referencer.

Bestil kontor- og erhvervsrengøring i Svendborg og omegn her

Lad vores professionelle erhvervsrengøring komme an på en prøve. Vi dækker området omkring Svendborg på Sydfyn. Benyt kontaktformularen og bliv kontaktet med et ganske uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring. Du er også velkommen til at ringe direkte til os på 62 24 40 39.

Arbejdshesten logo

Gennem de sidste 25 år har Arbejdshesten serviceret kunder inden for det offentlige, det private og erhvervslivet. Vi forstår hvad der skal til for et godt samarbejde! Her overholdes aftaler og tider.

Telefon 62 24 40 39

Telefontid

Mandag til Torsdag 8:00 - 16:00
Fredag 8:00 - 14:00
BoligJobordningen logo

BoligJobordningen

Det såkaldte håndværkerfradrag er videreført under navnet BoligJobordningen. Benyt det ved både reparationer, rengøring og vedligeholdelse.

Læs om reglerne her
håndværkergaranti logo

Vi dækker

sydfyn

Svendborg og sydfyn

Facebook

Arbejdshesten.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK