Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Ok

Rengøring og ejendomsservice

– Det klarer Arbejdshesten

25

Erhvervsrengøring

Arbejdshesten tilbyder erhvervs- og kontorrengøring for en lang række af erhvervskunder, primært i området omkring Svendborg på Sydfyn.

Vi tilbyder alle former for erhvervsrengøring, herunder kontor- og kantinerengøring, lagerrengøring, rengøring af toilet og badefaciliteter, vask af gulve, vinduespolering mv.

Bliv kontaktet af en konsulent

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Lokal virksomhed ved Svendborg

Arbejdshesten er en erfaren aktør på markedet. Det startede tilbage i 1993 som et enkeltmandsfirma, primært med rengøring som speciale. Der er sket meget siden dengang og Arbejdshesten beskæftiger nu 14 medarbejdere og tilbyder alt fra snerydning til erhvervsrengøring. Hoveddelen af vores kunder findes i området omkring Svendborg, hvor vi holder til.

Professionel erhvervs- og kontorrengøring

Et samarbejde om erhvervs- og kontorrengøringen med Arbejdshesten er et samarbejde, hvor du som kunde sættes i fokus. Vi er meget fleksible og sørger for altid at levere et resultat vi kan stå ved. Vores mange tilfredse kunder er vores bedste referencer.

Bestil kontor- og erhvervsrengøring i Svendborg og omegn her

Lad vores professionelle erhvervsrengøring komme an på en prøve. Vi dækker området omkring Svendborg på Sydfyn. Benyt kontaktformularen og bliv kontaktet med et ganske uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring. Du er også velkommen til at ringe direkte til os på 62 24 40 39 .