Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Ok

Rengøring og ejendomsservice

– Det klarer Arbejdshesten

25

En professionel samarbejdspartner

- den klarer Arbejdshesten

Arbejdshesten ApS er en professionel samarbejdspartner beliggende på det sydlige Fyn. Vi kan klare stort set alle opgaver og er der en større opgave der kræver det, gør vi brug af en række dygtige samarbejdspartnere. Dette sikrer, at vi kan løfte alle typer opgaver.

For vores erhvervskunder tilbyder vi typisk:

  • Erhvervsrengøring
  • Anlægsarbejde
  • Ejendomsservice
  • Malerarbejde
  • Snerydning

Ring til os på 62 24 40 39 eller benyt nedenstående kontaktformular og få et godt tilbud!

Bliv kontaktet af en konsulent

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Tilfredse kunder

Arbejdshesten er vokset til den virksomhed den er i dag, pga. vores mange loyale og frem for alt tilfredse kunder. Vi bestræber os altid på at komme til tiden og overholde vores aftale.

Tegn en fleksibel serviceaftale

Vi ved at det vigtigste ved et samarbejde, er at kunne stole på at få udført et upåklageligt arbejde til den aftalte tid. Når du har lavet en serviceaftale med os, kan du altid være sikker på at arbejdet bliver udført i den kvalitet og til den tid vi har aftalt. Du kan altid ændre aftalen, så den til enhver tid passer til dine behov. Vi tager gerne hensyn til mindre ændringer undervejs, som f.eks. ferie, ekstra hovedrengøring o.lign.

Skal vi se om vi kan gøre det bedre?

Har du brug for en samarbejdspartner til at klare de praktiske opgaver? Eller er du nysgerrig efter om du kan få en bedre service? Vi tager gerne imod udfordringen, da vi er sikre på at kunne tilbyde et samarbejde, der lever op til dine forventninger - og mere til!

Udfyld kontaktformularen her på siden og lad os tage en uforpligtende snak omkring din virksomheds behov. Vi ser frem til at høre fra dig.