Arbejdshesten

Rengøring og ejendomsservice – det klarer Arbejdshesten

Få et tilbud

Arbejdshesten Aps 25 års jubilæum
Arbejdshesten Aps 25 års jubilæum

Ejendomsservice

Arbejdshesten tilbyder en lang række opgaver og services, der gør det muligt for din virksomhed eller institution, at frigøre ressourcer fra de tidskrævende opgaver. Kontakt Arbejdshesten og hør mere om hvad vi kan tilbyde inden for ejendomsservice. Vi ligger nær Svendborg på Sydfyn og servicerer derfra kunder i hele området med ejendomsservice. Ring på telefon 62 24 40 39 eller benyt kontaktformularen herunder og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Bliv kontaktet af en konsulent

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Professionel ejendomsservice

Hos Arbejdshesten ApS får du en samarbejdspartner, der lægger vægt på et samarbejde, hvor du som kunde kan stole på, at opgaven bliver løst til punkt og prikke og til den aftalte tid. Virksomheden blev grundlagt i 1993 og vi har gennem årene oparbejdet stor erfaring inden for ejendomsservice.

Ønsker du en professionel og stabil samarbejdspartner inden for ejendomsservice er Arbejdshesten det rette valg. Ring på 62 24 40 39 eller få et uforpligtende tilbud ved at benytte ovenstående kontaktformular.

Beliggende på Sydfyn nær Svendbog

Virksomheden ligger på Strandvej 48 i Vester Skerninge, nær Svendborg på Sydfyn. Herfra kører vi ud til en lang række kunder Sydfyn, både private, offentlige institutioner og erhverv. Hos Arbejdshesten samarbejder vi også med andre firmaer inden for forskellige håndværk, der gør at vi også kan løse de større opgaver.

Bestil ejendomsservice i Svendborg og omegn

Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med ejendomsservice? Vi hører meget gerne fra dig for at tale nærmere om dine ønsker. Ring til os på 62 24 40 39 eller benyt kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Skriv gerne hvad opgaven omhandler. Så sørger vi for at give dig et godt og uforpligtende tilbud.

Arbejdshesten logo

Gennem de sidste 25 år har Arbejdshesten serviceret kunder inden for det offentlige, det private og erhvervslivet. Vi forstår hvad der skal til for et godt samarbejde! Her overholdes aftaler og tider.

Telefon 62 24 40 39

Telefontid

Mandag til Torsdag 8:00 - 16:00
Fredag 8:00 - 14:00
BoligJobordningen logo

BoligJobordningen

Det såkaldte håndværkerfradrag er videreført under navnet BoligJobordningen. Benyt det ved både reparationer, rengøring og vedligeholdelse.

Læs om reglerne her
håndværkergaranti logo

Vi dækker

sydfyn

Svendborg og sydfyn

Facebook

Arbejdshesten.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK